Barion Pixel

Innovatív városi komplex programkínálat Esztergomban

Vadonatúj, integrált városi szolgáltatást kínál a Tourinform Esztergom iroda, amely hálózatos együttműködés keretében fogta össze az Esztergomban elérhető szolgáltatókat és szolgáltatásokat. A komplex programkínálat egységes arculattal lépett piacra, elsődlegesen kifejezetten az osztálykirándulásokat fókuszba helyezve.

Esztergomot egyszer látni kell! – Halljuk sokszor ezt a mondatot, de Magyarország első városára ez biztosan igaz! Az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft-hez tartozó Tourinform Esztergom iroda munkatársai most azon dolgoznak, hogy országszerte eljuttassák ezt az információt, bemutatva az ezeréves város kiemelkedő állomásait. Elkészült egy színes programajánló, amely a városban elérhető szolgáltatásokat tartalmazza, külön kategóriákba rendezve. A szolgáltatás keretében nemcsak segítséget nyújtanak a teljeskörű programszervezésben, hanem a felmerülő kérdések megválaszolásában is állnak rendelkezésre. Továbbá árgaranciát vállalnak minden általuk
kínált szolgáltatásra és a megvásárolható jegyekre, így mindenki számára a legoptimálisabb ajánlatot állítják össze a megadott egyedi paraméterek alapján.

A városban megtalálható megannyi kulturális intézmény, aktív program szolgáltató és gasztronómiai egység a partneri körük közé tartozik. Ezért a Tourinform Esztergom kínálatában a kultúra szempontjából számos egyedi és felbecsülhetetlen érték található, mint például Esztergom méltán híres múzeumai és kiállítóterei. Az aktív programok között élményfürdőzés, bakancsos túra, szabadulószoba, KRESZ park és tematikus séta szerepel. Továbbá a Tourinform Esztergom munkatársai segítik a csoport számára legoptimálisabb ajánlatot megtalálni a vendéglátás és szállásajánlatot tekintve, sőt még a távolsági közösségi és a helyi közlekedés – kisvonat és bérelhető kerékpárok – területén is eligazítást nyújtanak.

A szolgáltatás egyik alappillére az „always on” kommunikáció, valamint a visitesztergom.hu oldalról elérhető „Tervezd meg velünk!” elnevezésű ONLINE foglalási felületet, amely minden olyan információt tartalmaz, ami egy osztálykirándulás összeállításához szükséges lehet. Az űrlap kitöltését követően a Tourinform Esztergom kollégái egyedi ajánlatot állítanak össze a felületen megadott információk alapján, majd a választott programok teljes körű szervezését ellátják, hogy egy igazán felhőtlen osztálykirándulásban legyen részük a diákoknak!