Kövessétek Heer Orsolyát Facebookon és Instagramon is

Heer Orsolya

  • A hely, ahol élünk csodás. Gyakran írom ezt a környéken készített képeim mellé. Mert tényleg az és erre minden nap jó rácsodálkozni. Kicsit olyan itt élni a Dunakanyarban, mintha mindig nyaralnánk. Én a gimnáziumi osztálytermünk ablakából például az esztergomi Kis-Duna partot és a Várhegyet láttam, iskola után edzésen a strandfürdő medencéjéből pedig a Bazilikát. 
  •  

Televíziós műsorvezetőként aztán évekig a fővárosban éltem, de családommal most újra Esztergom az otthonunk. Az elmúlt 15 évben bejártam az országot, sok rendkívüli helyzetbe kerültem, tudósítottam katasztrófákról, készítettem interjút miniszterelnökökkel, beszélgettem művészekkel és olimpiai bajnokokkal. A Dunakanyar mégis képes újra és újra meglepni, hiszen gyönyörű természeti kincsei, történelmi és kulturális múltja mellett jelene is inspiráló. 

A Kalandos Dunakanyar oldalán ezt az izgalmas jelent fedezhetjük fel együtt, a környéken élő értékes embereket, az egyre bővülő gasztronómiai és az igazán változatos program kínálatot. Tartsatok velem ezen a kalandon, ígérem rutinos tévésként azon leszek, hogy minél többen úgy érezzétek, a hely, ahol élünk csodás.

Milotai Richárd

20 éves voltam, amikor megvettem az első digitális kamerám. Egyetemistaként egy egész nyáron át dolgoztam érte. Erre mindenképp szükség volt, mert akkoriban bármi került a kezembe azzal én mindig kamerázni próbáltam… Akármivel. Bármivel. Ha pedig nem volt más, akkor “három szöggel és egy dróttal”. 

Ma, kétszer ennyi idősen, szerencsére már sokkal jobb eszközökkel dolgozhatok, de ami sosem változott, az a kezdeti lelkesedés és tudásszomj. Nyughatatlan természetem állandóan újabb és újabb filmes megoldásokat keres, annak érdekében, hogy a legközelebb kerülhessek a kitűzött célhoz. Ez pedig most nem más, mint hogy minél teljesebben megoszthassam veletek mindazt a sok szépet a Dunakanyarból, amivel nap mint nap találkozom.

Évekkel ezelőtt Budapestről költöztem Esztergomba, de mindvégig olyan érzésem volt, mintha el sem jöttem volna otthonról, mintha mindig is ez lett volna a szülőföldem. Hazulról haza érkeztem. Mindazt, amit én annyira szerettem, itt Esztergomban és tágabb értelemben a Dunakanyarban azonnal megtaláltam. A Duna kék szalagja, ősi hegyek bércei és az itt fekvő kisebb nagyobb falvak és városok hangulata azonnal megfogott és rabul ejtett.

Úton vagyunk, hogy e régió értékeit felfedezzük, tartsatok velünk Ti is!

Nagyon örülnénk, ha lájkolnátok és  követnétek minket a közösségi oldalainkon!  A Kalandos Dunakanyar Facebook  és Instagram  oldalán érdekes kulisszatitkokkal, forgatásokon készült werk felvételekkel és nyereményjátékokkal várunk benneteket.  Ha pedig nem szeretnél lemaradni  műsoraink legújabb részeiről, akkor iratkozz fel YouTube csatornánkra.

X