Barion Pixel

Médiaajánlat

A Dunakanyar dinamikusan fejlődő médiumaként nemcsak értéket közvetítünk, hanem lehetőséget kínálunk a régió szolgáltatóinak a bemutatkozásra. Célunk, hogy tartalmainkkal közvetlenül, baráti hangulatban szólítsuk meg az embereket és összekössük a szolgáltatókat a vendégekkel.

Miért érdemes minket választania vállalkozása népszerűsítésére?

  • Mert a nálunk készült tartalmak megjelenítéséért önnek nem szükséges külön fizetnie, azokat mi automatikusan elhelyezzük weboldalunkon, facebook, instagram és youtube csatornánkon. 
  • Mert magas minőségre törekszünk és a médiában eltöltött több éves szakmai múlttal rendelkezünk, így az általunk készített tartalmak kimagasló erdeményeket érnek el Facebookon.

PR Videó

Image klipek, reklámfilmek, gasztro videók, magazin jellegű kisfilmek, portré videók, túra és progam ajánlók elkészítése profi szerkesztéssel, dinamikus vágással lendületes stílusban, akár drón felvételekkel. Videóinkat YouTube csatornánkon, honlapunkon és közösségi felülelteinken is megosztjuk.

PR Cikk

Saját szerkesztőségi cikk, interjú, élménybeszámoló vagy programajánló készítése.  Készen kapott PR anyag  megosztása honlapunkon és közösségi oldalainkon.

Légifelvétel, virtuális bemutató

Szállás, vendéglátóhely, városkép vagy éppen szolgáltatás bemutatása virtuális túrával és 360 fokos panorámaképekkel. Így az érdeklődők járványhelyzetben is biztonságosan, akár személyes tapasztalatok nélkül is megismerhetik szolgáltatását.

Online marketing kampány

Facebook és instagram bejegyzések, kép posztok, videók készítése és megosztása, közösségi oldalainkon nyereményjátékok teljeskörű lebonyolítása, események és programok népszerűsítése, hirdetése. Továbbá tartalmaink médiapartnereink felületein is megjelenhetnek.

Konkrét ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

mail

Milotai Richárd

telefon: 06 -20-456-07-69

e-mail: hello@kalandosdunakanyar.hu