Barion Pixel

Médiaajánlat

A Dunakanyar dinamikusan fejlődő médiumaként nemcsak értéket közvetítünk, hanem lehetőséget kínálunk a régió szolgáltatóinak a bemutatkozásra. Célunk, hogy tartalmainkkal közvetlenül, baráti hangulatban szólítsuk meg az embereket és összekössük a szolgáltatókat a vendégekkel.

A Kalandos Dunakanyar egy olyan értékközvetítő platform, amely Facebookon közel 10000 fős követő bázissal rendelkezik, így az ön hirdetése a közösségi oldalainkon biztos érdeklődésre számíthat. 

Miért érdemes minket választania vállalkozása népszerűsítésére?

  • Mert a nálunk készült tartalmak megjelenítéséért önnek nem szükséges külön fizetnie, azokat mi automatikusan elhelyezzük weboldalunkon, Facebook, Instagram és Youtube csatornánkon. 
  • Mert magas minőségre törekszünk, amelyre a média világában eltöltött több éves múltunk jelenti a garanciát, így az általunk készített tartalmak kimagasló eredményeket érnek el Facebookon.

PR Videó

Image klipek, reklámfilmek, gasztro videók, magazin jellegű kisfilmek, portré videók, túra és progam ajánlók elkészítése profi szerkesztéssel, dinamikus vágással lendületes stílusban, akár drón felvételekkel. Videóinkat YouTube csatornánkon, honlapunkon és közösségi felülelteinken is megosztjuk.

PR Cikk

Saját szerkesztőségi cikk, interjú, élménybeszámoló vagy programajánló készítése.  Készen kapott PR anyag  megosztása honlapunkon és közösségi oldalainkon.

Légifelvétel, virtuális bemutató

Szállás, vendéglátóhely, városkép vagy éppen szolgáltatás bemutatása virtuális túrával és 360 fokos panorámaképekkel. 

Online marketing kampány

Facebook és Instagram bejegyzések, kép posztok, videók készítése és megosztása, közösségi oldalainkon nyereményjátékok teljeskörű lebonyolítása, események és programok népszerűsítése, hirdetése.

Konkrét ajánlatért vegye fel velünk a kapcsolatot!

mail

Milotai Richárd

telefon: 06 -20-456-07-69

e-mail: hello@kalandosdunakanyar.hu